A német nyelvet meg lehet szeretni, ha megkedveltetik az emberrel és logikusan tanítják. Ennek Ildi a kulcsa.

Fruzsi

A német nyelvet meg lehet szeretni, ha megkedveltetik az emberrel és logikusan tanítják. Ennek Ildi a kulcsa.

Habár elsőre sikerült önállóan felkészülnöm a német szaknyelvi vizsgára, ez korántsem jelentette a nyelvtanulási pályafutásom végeztét. Sőt. Akkor ismertem fel a hiányosságaimat, amikor egy már meglévő középfokú nyelvtudással sem éreztem magabiztosnak a némettudásomat az egyszerű mindennapi életben. Ekkor jött a képbe Ildi, aki a férjemet készítette fel a németországi gyógyszerészi szaknyelvi vizsgára. Én pedig szerettem volna helyes(ebb)en beszélni.

Ildi végtelen türelemmel és alapossággal magyaráz el mindent, logikát vetítve a bonyolultnak tűnő nyelvtani sémákra. Nagyon tetszett a tanítási módszere, s mindemellett nem utolsó sorban a személyisége is rendkívüli. Nagy tudása mellé nagy szív is párosult, a munkáját pedig szívvel-lélekkel precízen végzi. Bármikor felkereshettük a későbbiekben is, akár szakmai, akár magán jellegű nyelvi kérdéseinkkel. Szívből kívánom mindenkinek, hogy élete során legalább egyszer találkozzon egy ilyen csupa-szív, munkájára figyelmes, precíz nyelvtanárral, aki megkedvelteti az idegen nyelv tanulását az emberrel.

Fruzsi, gyógyszerész, Németország, Bayern

Lingua Center
5
2023-05-02T19:13:05+00:00

Fruzsi, gyógyszerész, Németország, Bayern

Fruzsi
Habár elsőre sikerült önállóan felkészülnöm a német szaknyelvi vizsgára, ez korántsem jelentette a nyelvtanulási pályafutásom végeztét. Sőt. Akkor ismertem fel a hiányosságaimat, amikor egy már meglévő középfokú nyelvtudással sem éreztem magabiztosnak a némettudásomat az egyszerű mindennapi életben. Ekkor jött a képbe Ildi, aki a férjemet készítette fel a németországi gyógyszerészi szaknyelvi vizsgára. Én pedig szerettem volna helyes(ebb)en beszélni. Ildi végtelen türelemmel és alapossággal magyaráz el mindent, logikát vetítve a bonyolultnak tűnő nyelvtani sémákra. Nagyon tetszett a tanítási módszere, s mindemellett nem utolsó sorban a személyisége is rendkívüli. Nagy tudása mellé nagy szív is párosult, a munkáját pedig szívvel-lélekkel precízen végzi. Bármikor felkereshettük a későbbiekben is, akár szakmai, akár magán jellegű nyelvi kérdéseinkkel. Szívből kívánom mindenkinek, hogy élete során legalább egyszer találkozzon egy ilyen csupa-szív, munkájára figyelmes, precíz nyelvtanárral, aki megkedvelteti az idegen nyelv tanulását az emberrel.