Alaposság, precizitás, pontosság, lelkiismeretes készülés és 110% -os munka

christopher

Alaposság, precizitás, pontosság, lelkiismeretes készülés és 110% -os munka

Alaposság, precizitás, pontosság, lelkiismeretes készülés és 110% -os munka, ami jellemzi Ildit! Én Dr. Ádám Christopher vagyok, egy lelkes és nagyon elégedett tanuló. Német fogorvosi szaknyelvhez kerestem segítséget, és amikor egyeztettünk Ildivel, egyből láttam, hogy ennél jobban senkivel se készülhetek fel. A németországi fogorvosi szaknyelvi kamarai vizsgám elsőre meglett, ami azért nem mindegy, mivel így rengeteg időt, bosszankodást és nem utolsó sorban tömérdek pénzt spórolhattam meg.

Az órák nagyon jó hangulatban teltek, rengeteget nevettünk és viccelődtünk a kemény munka mellett. Nagyon sok anyagot biztosított nekem, és személyre szabott tanulási tervet készített külön feladatokkal.  Mindig felkészült az óráimra, és ha bármilyen kérdésem volt, annak az óra után utánanézett,  és akár már másnap hajnalban küldte a választ.

Nyelvtanban verhetetlen, szóval akinek ilyen irányú nehézségei vannak, biztos hogy strukturált és jól kidolgozott választ kap. Orvos – orvos szituáció gyakorlathoz megoldotta, hogy azt szintén németül tudó fogorvossal gyakorolhassam. A fogorvosi tudásanyagot a kedvemért elsajátította és óráról órára mindig a topon volt, így a szituációkat is jól be tudtuk gyakorolni, jó kérdéseket tudott feltenni annak ellenére, hogy nem orvos.

A vizsga előtt sok bátorítást kaptam tőle, és úgy érzem, talán már jobban izgult értem, mint én magamért. 🙂

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki alaposan fel szeretne készülni bármilyen német vizsgára vagy orvosi, fogorvosi szaknyelvvizsgára.

Chriss, fogorvos, Székesfehérvár

Lingua Center
5
2020-09-23T11:05:57+00:00

Chriss, fogorvos, Székesfehérvár

christopher
Alaposság, precizitás, pontosság, lelkiismeretes készülés és 110% -os munka, ami jellemzi Ildit! Én Dr. Ádám Christopher vagyok, egy lelkes és nagyon elégedett tanuló. Német fogorvosi szaknyelvhez kerestem segítséget, és amikor egyeztettünk Ildivel, egyből láttam, hogy ennél jobban senkivel se készülhetek fel. A németországi fogorvosi szaknyelvi kamarai vizsgám elsőre meglett, ami azért nem mindegy, mivel így rengeteg időt, bosszankodást és nem utolsó sorban tömérdek pénzt spórolhattam meg. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, rengeteget nevettünk és viccelődtünk a kemény munka mellett. Nagyon sok anyagot biztosított nekem, és személyre szabott tanulási tervet készített külön feladatokkal.  Mindig felkészült az óráimra, és ha bármilyen kérdésem volt, annak az óra után utánanézett,  és akár már másnap hajnalban küldte a választ. Nyelvtanban verhetetlen, szóval akinek ilyen irányú nehézségei vannak, biztos hogy strukturált és jól kidolgozott választ kap. Orvos – orvos szituáció gyakorlathoz megoldotta, hogy azt szintén németül tudó fogorvossal gyakorolhassam. A fogorvosi tudásanyagot a kedvemért elsajátította és óráról órára mindig a topon volt, így a szituációkat is jól be tudtuk gyakorolni, jó kérdéseket tudott feltenni annak ellenére, hogy nem orvos. A vizsga előtt sok bátorítást kaptam tőle, és úgy érzem, talán már jobban izgult értem, mint én magamért. 🙂 Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki alaposan fel szeretne készülni bármilyen német vizsgára vagy orvosi, fogorvosi szaknyelvvizsgára.