Kitartás, rendszeres készülés és Ildi a kulcsa a sikeres vizsgának

Réka

Kitartás, rendszeres készülés és Ildi a kulcsa a sikeres vizsgának

Ildivel közel 3 hónap alatt sikerült felkészülnöm az osztrák orvosi szaknyelvi vizsgára. Nagyon sokáig keresgéltem olyan tanárt, aki megfelelően fel tudna készíteni. Mivel közel fél éve éltem Ausztriában, így Bécsben is próbálkoztam kompetens tanárt találni, de nem igazán sikerült a megfelelőre ráakadnom. Végül megtaláltam Ildit, akivel fel is vettem a kapcsolatot és pár napon belül már meg is tartottuk a próbaórát. Itt részletesen elmondta, hogy ő hogyan, miből készít fel, mi az én feladatom. Már a próbaórán láttam, hogy egy lelkiismeretes, tapasztalt, szakmailag profi és mégis nagyon kedves, közvetlen tanárral van dolgom, ami egy nagyon kellemes csalódás volt számomra, mivel volt már pár negatív tapasztalatom német tanárokat, tanfolyamokat illetően.

Rábíztam magam Ildire, ami a lehető legjobb döntés volt részemről. Minden órára pontosan megadta miből készüljek, segédanyagokat küldött bőségesen és ha kérdésem volt, tőle mindig kérdezhettem. Szerettem benne, hogy nyitott mindenre. Ha kell a belgyógyászatba, de akár a nőgyógyászatba is beleveti magát a kedvedért. Amennyiben a nyelvtannal volt probléma, ott is jobbnál-jobb tanácsokkal, ötletekkel, tanulási tippekkel látott el.

Az órákat mindig pontosan kezdtük és soha nem volt probléma, ha kicsit rá kellett húznunk az idővel. Ildi tényleg a 100 % -ot beleteszi a készülésbe, de a sikerhez rád is szükség van. Rendszeres készülés, ismétlés, kitartás és egy jó tanár. Ez a titka egy sikeres vizsgának .

Réka, Orvos, Ausztria

Lingua Center
5
2020-08-23T19:26:26+00:00

Réka, Orvos, Ausztria

Réka
Ildivel közel 3 hónap alatt sikerült felkészülnöm az osztrák orvosi szaknyelvi vizsgára. Nagyon sokáig keresgéltem olyan tanárt, aki megfelelően fel tudna készíteni. Mivel közel fél éve éltem Ausztriában, így Bécsben is próbálkoztam kompetens tanárt találni, de nem igazán sikerült a megfelelőre ráakadnom. Végül megtaláltam Ildit, akivel fel is vettem a kapcsolatot és pár napon belül már meg is tartottuk a próbaórát. Itt részletesen elmondta, hogy ő hogyan, miből készít fel, mi az én feladatom. Már a próbaórán láttam, hogy egy lelkiismeretes, tapasztalt, szakmailag profi és mégis nagyon kedves, közvetlen tanárral van dolgom, ami egy nagyon kellemes csalódás volt számomra, mivel volt már pár negatív tapasztalatom német tanárokat, tanfolyamokat illetően. Rábíztam magam Ildire, ami a lehető legjobb döntés volt részemről. Minden órára pontosan megadta miből készüljek, segédanyagokat küldött bőségesen és ha kérdésem volt, tőle mindig kérdezhettem. Szerettem benne, hogy nyitott mindenre. Ha kell a belgyógyászatba, de akár a nőgyógyászatba is beleveti magát a kedvedért. Amennyiben a nyelvtannal volt probléma, ott is jobbnál-jobb tanácsokkal, ötletekkel, tanulási tippekkel látott el. Az órákat mindig pontosan kezdtük és soha nem volt probléma, ha kicsit rá kellett húznunk az idővel. Ildi tényleg a 100 % -ot beleteszi a készülésbe, de a sikerhez rád is szükség van. Rendszeres készülés, ismétlés, kitartás és egy jó tanár. Ez a titka egy sikeres vizsgának .