Minden a terv szerint

Ádám

Minden a terv szerint

Rezidensként külföldi munkavállalás, és a Német Orvosi Kamarai nyelvvizsgára való felkészülés céljából kerestem nyelvtanárt. Hazánkban igen nehéz tanárt, vagy tanfolyamot találni, ami/aki felkészít rá, vagy egyáltalán hallott a fent említett vizsgáról.

Az interneten bukkantam rá a honlapra. Nagyon precízen minden információt megtaláltam rajta, amire szükségem volt, úgyhogy kértem is egy próbaórát. Már az első órán azonnal éreztem, hogy egy felkészült, elhivatott, minden részletre odafigyelő nyelvtanárral van dolgom.

Nekem azelőtt még sosem volt „skype” nyelvtanárom, ezért eleinte ódzkodtam a dologtól, mivel a személyes tanítást sokkal jobban kedvelem. Ebben az esetben azonban nem kell tartani a személytelenségtől vagy a személyes kapcsolat hiányából adandó esetleges problémáktól, hiszen ezeket észre se veszi az ember.

Nem hiszem, hogy van másik nyelvtanár az országban, aki ennyire részletesen tisztában van az aktualitásokkal a vizsgával kapcsolatban. Körülbelül 4 hónap alatt egy közepesen elfelejtett középszintről elértük a vizsgára kész állapotot. Rengeteg önbizalmat adott a vizsgán, hogy lépésről lépésre tudtam mire számítsak, nem lepett meg semmi. Ildikó tudatosan és alaposan felkészített a vizsgára, minden úgy történt, ahogy megjósoltuk. Gond nélkül átmentem elsőre.

Közös munkánk során minden simulékonyan zajlott, nagyon rugalmas az idő és óra beosztás. Legjobb, ha teljesen rábízza magát az ember, mivel sok a tapasztalata, ezért tudja mire van szüksége a vizsgázónak. Hála annak, amit együtt elértünk már egy német kisvárosban vagyok rezidens.

Mindenki, aki mellette dönt, mindenre kiterjedően, jogilag, szakmailag, nyelvileg, emberileg precíz munkára számítson. Csak ajánlani tudom. Igyekezzen mindenki, nála mindig kevés a szabad hely!

Ádám, szülés-nőgyógyász rezidens, Németország

Lingua Center
5
2020-06-09T20:39:20+00:00

Ádám, szülés-nőgyógyász rezidens, Németország

Ádám
Rezidensként külföldi munkavállalás, és a Német Orvosi Kamarai nyelvvizsgára való felkészülés céljából kerestem nyelvtanárt. Hazánkban igen nehéz tanárt, vagy tanfolyamot találni, ami/aki felkészít rá, vagy egyáltalán hallott a fent említett vizsgáról. Az interneten bukkantam rá a honlapra. Nagyon precízen minden információt megtaláltam rajta, amire szükségem volt, úgyhogy kértem is egy próbaórát. Már az első órán azonnal éreztem, hogy egy felkészült, elhivatott, minden részletre odafigyelő nyelvtanárral van dolgom. Nekem azelőtt még sosem volt „skype” nyelvtanárom, ezért eleinte ódzkodtam a dologtól, mivel a személyes tanítást sokkal jobban kedvelem. Ebben az esetben azonban nem kell tartani a személytelenségtől vagy a személyes kapcsolat hiányából adandó esetleges problémáktól, hiszen ezeket észre se veszi az ember. Nem hiszem, hogy van másik nyelvtanár az országban, aki ennyire részletesen tisztában van az aktualitásokkal a vizsgával kapcsolatban. Körülbelül 4 hónap alatt egy közepesen elfelejtett középszintről elértük a vizsgára kész állapotot. Rengeteg önbizalmat adott a vizsgán, hogy lépésről lépésre tudtam mire számítsak, nem lepett meg semmi. Ildikó tudatosan és alaposan felkészített a vizsgára, minden úgy történt, ahogy megjósoltuk. Gond nélkül átmentem elsőre. Közös munkánk során minden simulékonyan zajlott, nagyon rugalmas az idő és óra beosztás. Legjobb, ha teljesen rábízza magát az ember, mivel sok a tapasztalata, ezért tudja mire van szüksége a vizsgázónak. Hála annak, amit együtt elértünk már egy német kisvárosban vagyok rezidens. Mindenki, aki mellette dönt, mindenre kiterjedően, jogilag, szakmailag, nyelvileg, emberileg precíz munkára számítson. Csak ajánlani tudom. Igyekezzen mindenki, nála mindig kevés a szabad hely!