Szuper nyelvtanár

Mónika

Szuper nyelvtanár

Nemrég költöztem Ausztriába, s ennek kapcsán célul tűztem ki az ÖSD C1 nyelvvizsga teljesítését. A gimnázium óta nem foglalkoztam ezzel a nyelvvel, ami gyakorlatilag 35 évnyi kihagyást jelentett. Az interneten találtam meg Ildi honlapját és az az első próbaóra meggyőzött arról, hogy egy rendkívül felkészült, tapasztalt, szimpatikus tanárra leltem.

Lelkesedése gyorsan átragadt rám, és ez volt a legpozitívabb dolog, mert meg tudta adni azt a lökést, ami igazán kell ahhoz ha az ember 56 évesen újra egy vizsgára próbál felkészülni. Ezenkívül a német nyelvet is meg tudtam szeretni általa, mert az angol és a többi kedvenc nyelvem mellett ez mindig is egy kicsit mostohagyerekem volt. Ő megvilágította a nyelv logikáját, felépítését, igazi szépségét! A köztünk levő nagy korkülönbség ellenére nagyon közvetlen hangnemben, jó hangulatban teltek az órák. Különösen sokat profitáltam a magas szintű nyelvtani magyarázatokból. Az online oktatás nagyon kényelmes volt, könnyű volt a napi rutinomba beilleszteni.

Nagy sikerélmény volt a C1 szint megszerzése, ami elsőre sikerült és nemsokára megpróbálom a fogorvosi nyelvvizsgát is letenni, amihez szintén Ildi segítségét fogom igénybe venni. Szívből ajánlom minden nyelvtanulónak Ildit!

Mónika, fogorvos, Ausztria

Lingua Center
5
2023-04-30T15:36:53+00:00

Mónika, fogorvos, Ausztria

Mónika
Nemrég költöztem Ausztriába, s ennek kapcsán célul tűztem ki az ÖSD C1 nyelvvizsga teljesítését. A gimnázium óta nem foglalkoztam ezzel a nyelvvel, ami gyakorlatilag 35 évnyi kihagyást jelentett. Az interneten találtam meg Ildi honlapját és az az első próbaóra meggyőzött arról, hogy egy rendkívül felkészült, tapasztalt, szimpatikus tanárra leltem. Lelkesedése gyorsan átragadt rám, és ez volt a legpozitívabb dolog, mert meg tudta adni azt a lökést, ami igazán kell ahhoz ha az ember 56 évesen újra egy vizsgára próbál felkészülni. Ezenkívül a német nyelvet is meg tudtam szeretni általa, mert az angol és a többi kedvenc nyelvem mellett ez mindig is egy kicsit mostohagyerekem volt. Ő megvilágította a nyelv logikáját, felépítését, igazi szépségét! A köztünk levő nagy korkülönbség ellenére nagyon közvetlen hangnemben, jó hangulatban teltek az órák. Különösen sokat profitáltam a magas szintű nyelvtani magyarázatokból. Az online oktatás nagyon kényelmes volt, könnyű volt a napi rutinomba beilleszteni. Nagy sikerélmény volt a C1 szint megszerzése, ami elsőre sikerült és nemsokára megpróbálom a fogorvosi nyelvvizsgát is letenni, amihez szintén Ildi segítségét fogom igénybe venni. Szívből ajánlom minden nyelvtanulónak Ildit!