2 hónap alatt meglett az osztrák orvosi kamarai felsőfokú nyelvvizsgám

Máté, orvos, Ausztria

2 hónap alatt meglett az osztrák orvosi kamarai felsőfokú nyelvvizsgám

Külföldi munkavállalás és az ehhez szükséges, az Osztrák Orvosi Kamara  által szervezett felsőfokú szakmai nyelvvizsgára való felkészítés céljából kezdtem el látogatni Ildikó óráit. Az órák menete és tematikája is ennek megfelelően alakult.  Az órák látogatására személyesen és online is lehetőségem volt, sőt, több szintén szakmai nyelvet tanuló orvossal is voltak közös óráim.
A Tanárnő az órákra megfelelő mennyiségű anyagot biztosított, melyet felkészültségének és precizitásának köszönhetően professzionális módon tudtunk feldolgozni. Az általa kiadott órai jegyzetek a későbbiekben nagy segítséget jelentettek a vizsgára készülés során. Az órák időpontját időbeosztásomnak megfelelően, rugalmasan tudtuk egyeztetni. A szakmai témák feldolgozásán kívül Ildikó segítséget nyújtott német nyelvű önéletrajzom és motivációs levelem elkészítésében is. Áldozatos munkájának hála 2 hónap felkészülést követően sikeres nyelvvizsgát tettem. Bárkinek bátran ajánlom, aki igényes, precíz és hatékony személyre szabott nyelvoktatásra vágyik!

Máté, orvos, Ausztria

Lingua Center
5
2018-10-11T10:21:21+00:00

Máté, orvos, Ausztria

Máté, orvos, Ausztria
Külföldi munkavállalás és az ehhez szükséges, az Osztrák Orvosi Kamara  által szervezett felsőfokú szakmai nyelvvizsgára való felkészítés céljából kezdtem el látogatni Ildikó óráit. Az órák menete és tematikája is ennek megfelelően alakult.  Az órák látogatására személyesen és online is lehetőségem volt, sőt, több szintén szakmai nyelvet tanuló orvossal is voltak közös óráim. A Tanárnő az órákra megfelelő mennyiségű anyagot biztosított, melyet felkészültségének és precizitásának köszönhetően professzionális módon tudtunk feldolgozni. Az általa kiadott órai jegyzetek a későbbiekben nagy segítséget jelentettek a vizsgára készülés során. Az órák időpontját időbeosztásomnak megfelelően, rugalmasan tudtuk egyeztetni. A szakmai témák feldolgozásán kívül Ildikó segítséget nyújtott német nyelvű önéletrajzom és motivációs levelem elkészítésében is. Áldozatos munkájának hála 2 hónap felkészülést követően sikeres nyelvvizsgát tettem. Bárkinek bátran ajánlom, aki igényes, precíz és hatékony személyre szabott nyelvoktatásra vágyik!