Munkája precíz, tudása tűpontos és up to date

evi

Munkája precíz, tudása tűpontos és up to date

A pandémia alatt egy gyors és nem tervezett fordulattal New York régióból Zürichben landoltam.

Ebben az időszakban szemészeti kutatással foglalkoztam,és ekkor tűztem ki célul, hogy ha már úgy alakult, hogy Svájcba hozott az élet, akkor  Svájcban szeretnék szemész rezidens lenni.

Volt egy rég elfeledett és nagyon megkopott középiskolás német alapom.  Korábbi nyelvtanulási tapasztalaimból kiindulva direkt olyan tanárt kerestem, akinek orvosi német nyelvvel van tapasztalata.

Azért választottam Ildit, mert láttam, hogy személyében nem “csak egy átlagos” német tanárt kap az ember. Az egy dolog, hogy a német nyelv és annak tanítása a szendevélye és hivatása is egyben. Viszont  Ildi tudása nem áll meg ezen a ponton, ő  az egész jelentkezési folyamat minden pontján tudott nekem segíteni. Önéletrajzírás, Interjúszimuláció, szakmai nyelv, nyelvvizsga lehetőségek a különböző országokban…stb. Mások “Coach”-ként jellemezték, csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz. 🙂

2021 februárjában kezdtünk el együtt dolgozni és úgy alakult, hogy májusban le kellett tennem a B2 nyelvvizsgát. 2022 áprilisában kezdtem el pályázni és ekkor az egyik helyről olyan választ kaptam, hogy náluk C2 nyelvvizsga a jelentkezés feltétetele. Ildi felkészítésével 2022 nyarán sikerült a C2 nyelvvizsga is. Körülbelül 2022 nyaráig voltak rendszeresen óráink, utána már csak egy-egy órára kerestem fel a segítségét.

Ildikó munkája precíz, tudása tűpontos és up to date. Nemcsak a német nyelvtan területén, de minden téren. 🙂

A kívánt német nyelvtudás elérésehez szükséges egyéni munkát nem végezheti el helyetted, de minden másban a lehető legtöbb és legjobb segítséget tudja nyújtani a német nyelvvel kapcsolatban.

Örülök, hogy megismerhettem Ildit és hálás vagyok, hogy hozzájárult a sikeres interjúmhoz a nyelvi és egyéb felkészítéssel.

Évi, szemész rezidens, Svájc

Lingua Center
5
2023-11-04T10:59:40+00:00

Évi, szemész rezidens, Svájc

evi
A pandémia alatt egy gyors és nem tervezett fordulattal New York régióból Zürichben landoltam. Ebben az időszakban szemészeti kutatással foglalkoztam,és ekkor tűztem ki célul, hogy ha már úgy alakult, hogy Svájcba hozott az élet, akkor  Svájcban szeretnék szemész rezidens lenni. Volt egy rég elfeledett és nagyon megkopott középiskolás német alapom.  Korábbi nyelvtanulási tapasztalaimból kiindulva direkt olyan tanárt kerestem, akinek orvosi német nyelvvel van tapasztalata. Azért választottam Ildit, mert láttam, hogy személyében nem “csak egy átlagos” német tanárt kap az ember. Az egy dolog, hogy a német nyelv és annak tanítása a szendevélye és hivatása is egyben. Viszont  Ildi tudása nem áll meg ezen a ponton, ő  az egész jelentkezési folyamat minden pontján tudott nekem segíteni. Önéletrajzírás, Interjúszimuláció, szakmai nyelv, nyelvvizsga lehetőségek a különböző országokban…stb. Mások “Coach”-ként jellemezték, csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz. 🙂 2021 februárjában kezdtünk el együtt dolgozni és úgy alakult, hogy májusban le kellett tennem a B2 nyelvvizsgát. 2022 áprilisában kezdtem el pályázni és ekkor az egyik helyről olyan választ kaptam, hogy náluk C2 nyelvvizsga a jelentkezés feltétetele. Ildi felkészítésével 2022 nyarán sikerült a C2 nyelvvizsga is. Körülbelül 2022 nyaráig voltak rendszeresen óráink, utána már csak egy-egy órára kerestem fel a segítségét. Ildikó munkája precíz, tudása tűpontos és up to date. Nemcsak a német nyelvtan területén, de minden téren. 🙂 A kívánt német nyelvtudás elérésehez szükséges egyéni munkát nem végezheti el helyetted, de minden másban a lehető legtöbb és legjobb segítséget tudja nyújtani a német nyelvvel kapcsolatban. Örülök, hogy megismerhettem Ildit és hálás vagyok, hogy hozzájárult a sikeres interjúmhoz a nyelvi és egyéb felkészítéssel.