Nem csupán egy nyelvtanárt, hanem egy igazi pedagógust, coachot ismertem meg

Teréz

Nem csupán egy nyelvtanárt, hanem egy igazi pedagógust, coachot ismertem meg

Sikertelen Bécsi Orvosi kamarai nyelvvizsgám után találtam rá Ildikóra. Segítségével a következő megmérettetésen hoztam a kötelezőt. Közös munkánk során nem csupán egy nyelvtanárt, hanem egy igazi pedagógust, coachot ismertem meg.

Igyekezett változatossá tenni a felkészülést, konzíliumszimulációkkal, szituációs gyakorlatokkal, változatos szakirodalmi forrásokkal. Folyamatosan mellettem állt, kérdéseimre mindig válaszolt a nehezebb pillanataimban pszichésen is mindig támogatott. Visszatekintve a legjobb választás volt.

Teréz, háziorvos, Budapest

Lingua Center
5
2023-09-11T20:01:27+00:00

Teréz, háziorvos, Budapest

Teréz
Sikertelen Bécsi Orvosi kamarai nyelvvizsgám után találtam rá Ildikóra. Segítségével a következő megmérettetésen hoztam a kötelezőt. Közös munkánk során nem csupán egy nyelvtanárt, hanem egy igazi pedagógust, coachot ismertem meg. Igyekezett változatossá tenni a felkészülést, konzíliumszimulációkkal, szituációs gyakorlatokkal, változatos szakirodalmi forrásokkal. Folyamatosan mellettem állt, kérdéseimre mindig válaszolt a nehezebb pillanataimban pszichésen is mindig támogatott. Visszatekintve a legjobb választás volt.